Stil jete

Foto nga superhëna e fundit e vitit!

Foto nga superhëna e fundit e vitit!

"Hëna e Sturgeon" arriti kulmin e saj në orët e para të mëngjesit të së premtes, pasi u shfaq më e madhe se normalja me nuanca portokalli.

Foto nga superhëna e fundit e vitit!

Emri e ka origjinën nga amerikanët indigjenë pasi ndodh rreth fundit të verës dhe fillimit të kohës së korrjes.

Foto nga superhëna e fundit e vitit!

Superhënat ndodhin kur Hëna e plotë ndodhet në pikën më të afërt me Tokën, e njohur edhe si perigje.

Foto nga superhëna e fundit e vitit!

Për ne në Tokë, Hëna duket gati një e treta më e ndritshme se normalja dhe mbi një të dhjetën më e madhe në madhësi.

Foto nga superhëna e fundit e vitit!

Foto nga superhëna e fundit e vitit!

Foto nga superhëna e fundit e vitit!

Foto nga superhëna e fundit e vitit!