Stil jete

Fotoja simbol e Javës së Modës në Paris/ Supermodelen e thërret detyra e nënës

Fotoja simbol e Javës së Modës në Paris/ Supermodelen e

Imazhi i supermodeles Mara Maurer është simboli i javës së modës pariziane të këtij fillimi të vitit 2023.

Një panoramë se si të pajtohen profesioni dhe amësia.

Sapo Mara zbriti nga pasarela nxitoi për të ushqyer me gji Nora-Jones, vajzën e saj.

Nora-Jones ka lindur më 31 korrik 2022. Ende s'i ka bërë 1 vjeç.

Fotoja u bë virale dhe është pëlqyer e komentuar në rrjet.