Stil jete

Fotoja simbol e Valeries/ Me fustanin e maturës mes rrënojave në Ukrainë

Fotoja simbol e Valeries/ Me fustanin e maturës mes rrënojave në

Kjo është fotoja e ditës në Ukrainë. Valerie është protagoniste e saj. Ajo është veshur me fustanin e kuq që kishte bërë gati që herët gjatë vitit për festën e diplomimit dhe pozoi mes rrënojave.

Nëse 24 shkurti nuk do të kishte sjellë pushimin rus në Ukrainë, tabloja e kësaj fotoje do të ishte ndryshe.

Kharkivi, qyteti ku Valerie jeton, ku është shkrepur edhe fotoja, është një nga qytetet më të sulmuara e të bombarduara prej forcave ruse.

Fiks ashtu siç duket në foto. Ka mbetur pas vetëm pluhur e hi. Asnjë shenjë nga shkolla e para disa muajve, ku Valerie studioi, veç fustanit dhe planeve të prishura të saj.