Stil jete

Fotoja zhveshur e infermieres ruse bën xhiron e rrjetit

Fotoja zhveshur e infermieres ruse bën xhiron e rrjetit

Fotoja e një infermiereje ruse po bën xhiron e rrjetit. Mbi të brendshme, veshi uniformën mbrojtëse që ishte më transparente nga sa duhej. Një prej pacientëve e publikoi foton në rrjete sociale dhe tregoi se askush nga pacientët nuk u ankua. Të vetmit që e gjykuan ishin drejtuesit e spitalit. Infermieres iu tërhoq vërejtje për fyerje të uniformës së punës, kurse ajo u shpreh se nuk e dinte që ishte aq e tejdukshme.

Ajo është një nga mijëra heroina që po qëndrojnë në vijën e parë, në luftë me koronavirusin.