Stil jete

Fotot/ Nuk ka para për të paguar Johhy Depp. Amber Heard shet shtëpinë

Fotot/ Nuk ka para për të paguar Johhy Depp. Amber Heard shet

Një shtëpi në Yucca Valley, Kaliforni, në pronësi të Amber Heard, u shit këtë muaj për mbi 1 milion dollarë, sipas Forbes.

Fotot/ Nuk ka para për të paguar Johhy Depp. Amber Heard shet

Kujtojmë se aktorja përballet me një gjykim prej 10.4 milionë dollarësh pasi u padit nga ish-bashkëshorti i saj Johnny Depp për shpifje.

Fotot/ Nuk ka para për të paguar Johhy Depp. Amber Heard shet

Heard e apeloi vendimin muajin e kaluar në gjykatën e Virxhinias dhe avokatja e saj Elaine Bredehoft më herët ka thënë se ajo nuk mund të paguajë çmimin e vendosur nga gjykata.

Fotot/ Nuk ka para për të paguar Johhy Depp. Amber Heard shet

Por, kjo mund të mos jetë arsyeja e vetme që ajo po e shet shtëpinë: Një fushatë e gjerë në internet kundër Heard, kishte përkrahës të Depp që talleshin me aktoren dhe adresa e saj u publikua në internet.

Fotot/ Nuk ka para për të paguar Johhy Depp. Amber Heard shet

Pas një gjyqi shtatë-javor të gjatë, juristët zbuluan se Heard kishte shpifur për Depp në një shkrim të vitit 2018 që ajo shkroi për Washington Post për përvojën e saj të vuajtjes nga abuzimi në familje.

Fotot/ Nuk ka para për të paguar Johhy Depp. Amber Heard shet

Heard kishte paditur ish-bashkëshortin e saj, një padi të cilën ajo e fitoi një pjesë dhe u shpërblye me 2 milionë dollarë.

Fotot/ Nuk ka para për të paguar Johhy Depp. Amber Heard shet

Që nga verdikti i qershorit, ekipi i Heard paraqiti një kërkesë pas gjykimit për një gjykim të ri që do të zhvillohej, i cili u refuzua. Pasi Heard apeloi vendimin, Depp gjithashtu apeloi vendimin në kundërpadi.

Fotot/ Nuk ka para për të paguar Johhy Depp. Amber Heard shet

Fotot/ Nuk ka para për të paguar Johhy Depp. Amber Heard shet