Stil jete

Fustane nusesh për adhurueset e ngjyrave

Fustane nusesh për adhurueset e ngjyrave

Do bëhesh nuse, por nuk të pëlqen fustani i bardhë? Nëse je adhuruese e ngjyrave dhe do të jesh një nuse ndryshe, atëherë ke disa mundësi për të zgjedhur. Mund të veshësh fustan rozë, të kuq, blu, lejla, madje edhe jeshil.

Sugjerimet e këtij shkrimi nuk janë as në formë fustani tipik ata të nusërisë. Më poshtë i gjen bashkë me linket për porosi. Mjafton të përcaktosh mirë përmasat.

Fustane nusesh për adhurueset e ngjyrave

Linku për porosi

Fustane nusesh për adhurueset e ngjyrave

Linku për porosi

Fustane nusesh për adhurueset e ngjyrave

Linku për porosi

Fustane nusesh për adhurueset e ngjyrave

Linku për porosi

Fustane nusesh për adhurueset e ngjyrave

Linku për porosi

Fustane nusesh për adhurueset e ngjyrave

Linku për porosi

Fustane nusesh për adhurueset e ngjyrave

Linku për porosi

Fustane nusesh për adhurueset e ngjyrave

Linku për porosi

Fustane nusesh për adhurueset e ngjyrave

Linku për porosi