Stil jete

Fustani i Charlotte zbraz magazinën brenda 24 orësh

Fustani i Charlotte zbraz magazinën brenda 24 orësh

Nëse dikush do të dojë sot të blejë për fëmijën fustanin vija-vija, me jakë bebe të Princeshës Charlotte, nuk do e gjejë dot. Magazina u zbraz. Është “out of stock”. Fustani Rachel Riley u shit për 39 paund.

Fustani i Charlotte zbraz magazinën brenda 24 orësh

Princesha Charlotte u shfaq surprizë në Lojërat e Commonwealth, në fillim të kësaj jave.

Nuk është hera e parë që rrobat që Kate zgjedh për fëmijët të krijojnë këtë efekt.

Sa për djemtë, Kate dhe William nuk i kishin me vete.

Louis duket se do të mungojë për disa kohë të mira, pas sjelljes fëminore e të lezetshme që bëri në Jubileun e Mbretëreshës Elizabeth.