Stil jete

Fut në punë logjikën dhe gjej çfarë nuk shkon

Fut në punë logjikën dhe gjej çfarë nuk shkon

Ka raste kur ne shohim një sërë objektesh ose fjalësh dhe befas mendojmë: 'Diçka këtu nuk përshtatet me pjesën tjetër'. Pastaj truri ynë i futet punës duke u përpjekur të identifikojë pse. Grupe të tilla njihen si fusha semantike. Logjika jonë zbulon se cili element nuk shkon.

Ja një test për t`u argëtuar mbrëmjen e kësaj të shtune.

Cila nuk i përket grupi?

Fut në punë logjikën dhe gjej çfarë nuk shkon

Fut në punë logjikën dhe gjej çfarë nuk shkon

Fut në punë logjikën dhe gjej çfarë nuk shkon

Fut në punë logjikën dhe gjej çfarë nuk shkon

Fut në punë logjikën dhe gjej çfarë nuk shkon

Fut në punë logjikën dhe gjej çfarë nuk shkon

Fut në punë logjikën dhe gjej çfarë nuk shkon

Përgjigjet:

Pantallonat, sepse janë për verë, jo për dimër

Kastraveci, nuk është frut

Hoteli

Bretkosa

Rruga e qumështit

Prerëse

Pema