Stil jete

Gabimi që bëjnë shumica e prindërve kur nxjerrin fëmijët për shëtitje

Gabimi që bëjnë shumica e prindërve kur nxjerrin

Sigurisht që të gjithë nisen nga interesi më i lartë i fëmijës. Të gjithë përpiqen të mbajnë të sigurt bebushin dhe gabojnë padashur. Nëse edhe ti bën pjesë në grupin e atyre që kur i nxjerrin fëmijët për xhiro me karrocë ia mbulojnë fytyrën, bën gjithashtu gabim. Po përse?

Gabimi që bëjnë shumica e prindërve kur nxjerrin

Sado e hollë të jetë ajo copë, ka rrezik që brenda të krijohet efekti serë dhe fëmija të mos ndihet komod. Për më tepër nëse nuk ndihet mirë apo dehidraton ti s`ke nga ta shikosh se e ke mbuluar.

Mund të përdorësh një çadër për diellin apo shiun ose strehën e vetë karrocës. Mjafton aq. Edhe nëse nuk hiqni dorë nga kjo praktikë, të paktën kontrollojeni çdo 10-15 minuta për të parë nëse është mirë, nëse i janë skuqur faqet dhe nëse ka djersirë.

*Bright Side