Stil jete

Gjatë gjithë kësaj kohe e ke përdorur deodorantin gabim

Gjatë gjithë kësaj kohe e ke përdorur deodorantin gabim

Tani që ngrohet moti është edhe më shumë e nevojshme ruajtja e higjienës personale dhe përdorimi i deodorantit.

Megjithatë duhet të dish se si ta përdorësh në mënyrën me efiçente.

Mos e hidh në mëngjes. Është më efiçent kur përdoret në darkë.

Gjendrat e djersës janë më aktive në mëngjes kështu që do të jetë e pamundur që deodoranti të arrijë deri tek poret. Ndaj në darkë është më mirë ta përdorësh.

Mos e përdor direkt pas dushit

Dil njëherë nga dushi dhe prit. Nuk arrin deri tek poret kur sapo je larë.

Hidh nëse do edhe në mëngjes, por mos harro darkën.