Stil jete

Gjej gabimet në fotot e Krishtlindjeve

Gjej gabimet në fotot e Krishtlindjeve

Testi i fundjavës është gati. Janë disa foto më poshtë, tek të cilat do gjesh gabimet. Janë të gjitha foto feste, shkëputur nga Krishtlindjet. Në fund ke edhe përgjigjet. Vetëm përqendrohu.

Vendose trurin në punë dhe numëro sa gabime gjete.

Gjej gabimet në fotot e Krishtlindjeve

Gjej gabimet në fotot e Krishtlindjeve

Gjej gabimet në fotot e Krishtlindjeve

Gjej gabimet në fotot e Krishtlindjeve

Gjej gabimet në fotot e Krishtlindjeve

Përgjigjet

Syzet janë në formë të ndryshme

Gjej gabimet në fotot e Krishtlindjeve

Këmba e karriges mungon

Gjej gabimet në fotot e Krishtlindjeve

Cajniku pa dorezë

Gjej gabimet në fotot e Krishtlindjeve

Piktura me kokë poshtë

Gjej gabimet në fotot e Krishtlindjeve

Reflektimi është gabim

Gjej gabimet në fotot e Krishtlindjeve