Stil jete

Gjëja sekrete që meshkujt e duan më shumë se dashuria

Gjëja sekrete që meshkujt e duan më shumë se dashuria

Edhe pse dashuria është po aq e rëndësishme për burrat sa është për gratë (dhe ndonjëherë më shumë), ka diçka tjetër që ai dëshiron më thellë sesa dashuria, thotë një ekspert i zhvillimit personal.

Çfarë është ajo? SEKSI, ndoshta? Një përgjigje e mirë, por e gabuar!

Ajo që meshkujt duan më shumë se dashurinë (dhe se çdo gjë tjetër) në fakt, është respekti.

Ai duhet të respektohet nga të tjerët para se të mendojë për dashurinë. Megjithatë, ai nuk e di këtë.

Mashkulli është pothuajse plotësisht i pavetëdijshëm për nevojën e tij të madhe për respekt, sepse askush nuk flet kurrë për të dhe nuk ka asnjë të dhënë në jetën e tij (shumicën e kohës) që mund ta informonte atë për këtë.

Vetëm kur është në gjendje të ndihet kompetent deri në atë pikë sa të tjerët ta respektojnë, ai mund të gjejë kohë për të menduar për gjëra të tjera si dashuria.