Stil jete

Gjërat më të çuditshme që fshehin fëmijët nëpër xhepa

Gjërat më të çuditshme që fshehin fëmijët

Nëse të ka humbur diçka në shtëpi dhe nuk e gjen dot atëherë kontrollo xhepat e fëmijës. Në to ç`nuk gjen. Nga çelësat, monedhat, guackat dhe sigurisht karamele dhe Haribo.

Gjërat më të çuditshme që fshehin fëmijët

Gjërat më të çuditshme që fshehin fëmijët

Në bazë të eksperiencave të prindërve të ndryshëm, Metro ka postuar disa foto me objektet e zbrazura nga xhepat.

Gjërat më të çuditshme që fshehin fëmijët

Gjërat më të çuditshme që fshehin fëmijët

Dhe po, një prind gjeti nëpër rrobat e fëmijëve dhe kartën e bankës.

Gjërat më të çuditshme që fshehin fëmijët

Gjërat më të çuditshme që fshehin fëmijët

*Burimi Metro