Stil jete

Gjërat që nuk duhet t'i toleroni kurrë në një marrëdhënie

Gjërat që nuk duhet t'i toleroni kurrë në një

Ndonjëherë dashuria errëson shenjat se jeni në një marrëdhënie të dobët. Mos harroni, respekti është gjithmonë i pari në një marrëdhënie, pavarësisht se kë dhe si e doni.

Këtu janë 4 shenja që nuk duhet t'i toleroni kurrë në një marrëdhënie:

Nëse partneri juaj ju dominon

Njerëzit kontrollues gjithmonë përpiqen të minojnë besimin tuaj dhe t'ju poshtërojnë, qoftë privatisht apo publikisht.

Nëse partneri juaj abuzon emocionalisht dhe verbalisht

Partneri juaj mund të përdorë një sërë frazash ose sjelljesh për të manipuluar, kërcënuar dhe mbajtur kontrollin mbi ju.

Nëse partneri juaj nuk respekton kufijtë tuaj

Nëse partneri juaj vazhdimisht i kalon kufijtë, lidhja juaj ka të ngjarë të jetë shumë e padëshirueshme dhe abuzive.

Nëse partneri juaj ju izolon

Nuk duhet të izoloheni nga miqtë dhe familja, sepse partneri juaj është i shqetësuar dhe i pakënaqur që kaloni kohë me të tjerët. Mos toleroni asgjë që ju bën të ndiheni inferiorë. Të qenit në një marrëdhënie toksike mund të ketë një ndikim në shëndetin tuaj mendor dhe mënyrën se si e perceptoni botën. Identifikimi i sjelljeve të dhunshme është hapi i parë drejt vetë-mbrojtjes.