Stil jete

Gjermania ka një ide gjeniale se si të mbahet distanca nëpër lokale

Gjermania ka një ide gjeniale se si të mbahet distanca nëpër

Një bar kafe në Gjermani duket se ka gjetur zgjidhjen më të mirë dhe efektive për të ruajtur distancën sociale. Çdo klient është i detyruar në vendos në kokë një kapelë sfungjeri me shkopinj. Kështu nga të katër anët, askush s`mund të të afrohet.

Gjermania ka një ide gjeniale se si të mbahet distanca nëpër

Çdo anë e shkopit është nga një metër e gjatë aq sa rekomandohet të jetë distanca. Fotot po bëjnë xhiron e rrjetit dhe janë një ide e mirë për lokalet që do hapen në Shqipëri nga e hëna.