Stil jete

Gjithçka që divorci më mësoi!

Gjithçka që divorci më mësoi!

Mendimi i parë është se ky është fundi e se tani do nisin vuajtje të mëdha, por jo. Disa gra kanë ndarë jetën e tyre pas divorcit për t`u dhënë forcë atyre që gjenden në të njëjtën situatë.

Jeta u bë më e lehtë për mua pas divorcit

Po, mund të ketë momente kur ndiheni të tmerruara dhe të pashpresa. Më në fund do jesh në gjendje të jesh vetvetja dhe të kuptosh se çfarë dëshiron në të vërtetë nga jeta. Në thelb, divorci është një faqe e re dhe ju bëheni një person krejtësisht i ndryshëm hap pas hapi.

Kupton që jeta bëhet më e mirë për fëmijët tuaj

Ata bëhen shumë më të guximshëm dhe marrin përgjegjësi.

Mund të zgjedhësh të jesh vetëm, por jo në vetmi

*Burimi Bright Side