Stil jete

Gratë e 15 burrave më seksi në botë

Gratë e 15 burrave më seksi në botë

Të konsiderohesh si një nga meshkujt më të lezetshëm do të thotë që të kesh një kombinim të hijeshisë, bukurisë dhe më e rëndësishmja, karakterit. Megjithatë, hyrja në listën e sekssimboleve, mund të ndryshojë edhe perceptimet e publikut mbi të bukurën.

Kush janë 15 gratë që fituan zemrat e burrave më seksi në botë?

Amal Clooney, gruaja e George Clooney prej 8 vitesh

Gratë e 15 burrave më seksi në botë

Keely Shaye Brosnan, gruaja e Pierce Brosnan prej 21 vitesh

Gratë e 15 burrave më seksi në botë

Phillipa Coan, gruaja e Jude Law prej 3 vitesh

Gratë e 15 burrave më seksi në botë

Luciana Bozán Barroso, gruaja e Matt Damon prej 16 vitesh

Gratë e 15 burrave më seksi në botë

Deborra-Lee Furness, gruaja e Hugh Jackman prej 26 vitesh

Gratë e 15 burrave më seksi në botë

Blake Lively, gruaja e Ryan Reynolds prej 10 vitesh

Gratë e 15 burrave më seksi në botë

Camila Alves, gruaja e Matthew McConaughey prej 10 vitesh

Gratë e 15 burrave më seksi në botë

Elsa Pataky, gruaja e Chris Hemsworth prej 11 vitesh

Gratë e 15 burrave më seksi në botë

Victoria Beckham, gruaja e David Beckham prej 23 vitesh

Gratë e 15 burrave më seksi në botë

Jennifer Lopez, gruaja e Ben Affleck

Gratë e 15 burrave më seksi në botë

Rosalind Ross, e dashura e Mel Gibson prej 8 vitesh

Gratë e 15 burrave më seksi në botë

Alexandra Grant, e dashura e Keanu Reeves prej 10 vitesh

Gratë e 15 burrave më seksi në botë

Pauletta Pearson, gruaja e Denzel Washington prej 39 vitesh

Gratë e 15 burrave më seksi në botë

Calista Flockhart, gruaja e Harrison Ford prej 12 vitesh

Gratë e 15 burrave më seksi në botë

Alejandra Silva, gruaja e Richard Gere prej 4 vitesh

Gratë e 15 burrave më seksi në botë

Tiranapost.al