Stil jete

Halloweeni: 5 ide për t’u grimuar si kllown

Halloweeni: 5 ide për t’u grimuar si kllown

Disa njerëzve u pëlqen të duken të bukur në Halloween, ka edhe të tjerë që u pëlqen të jenë të frikshëm. Nëse bëni pjesë në kategorinë e fundit, me siguri tashmë po studioni idetë tuaja për t’u grimuar si kloun për Halloween. Për dekada, kllounët kanë frymëzuar filmat thriller më të tmerrshëm - Krampus, Saw, Poltergeist Terrifier dhe It, të cilët kanë tmerruar njerëzit.

Më poshtë keni disa ide për t’u grimuar si kloun dhe ndoshta frymëzoheni:

Make-up i lehtë me penel

Halloweeni: 5 ide për t’u grimuar si kllown

Make-up ylber

Halloweeni: 5 ide për t’u grimuar si kllown

Grim artistik

Halloweeni: 5 ide për t’u grimuar si kllown

Grimoni gjysmën e fytyrësPennywise

Halloweeni: 5 ide për t’u grimuar si kllown

Tiranapost.al