Stil jete

Hëna e luleshtrydheve - në foto

Hëna e luleshtrydheve - në foto

Hëna e luleshtrydheve, Hëna blu - çdo muaj hëna e plotë ka një emër të ndryshëm!

Hëna e luleshtrydheve - në foto

Që nga mbrëmja e së hënës, hëna e luleshtrydhe ka ndriçuar qiellin në të gjithë globin dhe pritet të jetë ende e dukshme për disa ditë.

Hëna e luleshtrydheve - në foto

Nasa thotë se Hëna do të duket rreth 14% më e madhe dhe rreth 30% më e ndritshme se një hënë normale.

Hëna e luleshtrydheve - në foto

Hëna e luleshtrydheve - në foto

Hëna e luleshtrydheve - në foto

Hëna e luleshtrydheve - në foto

Hëna e luleshtrydheve - në foto

Hëna e luleshtrydheve - në foto

Hëna e luleshtrydheve - në foto

Hëna e luleshtrydheve - në foto

Hëna e luleshtrydheve - në foto