Stil jete

Historia e Adam Sandler dhe Drew Barrymore, një duo i suksesshëm në ekran dhe në jetën reale

Historia e Adam Sandler dhe Drew Barrymore, një duo i suksesshëm

Rrethi i miqve të një personi shpesh bëhet më i vogël me kalimin e viteve, por miqësitë e mira mbeten gjithmonë. Ky është rasti me Adam Sandler dhe Drew Barrymore, të cilët u takuan në një projekt më shumë se 20 vjet më parë dhe ende ndajnë një miqësi të bukur që duket e pavdekshme.

Historia e Adam Sandler dhe Drew Barrymore, një duo i suksesshëm

Në mesin e viteve 1990, karriera e Drew Barrymore nuk po shkonte siç donte ajo. Edhe pse asaj i ofroheshin ende role, Hollywood-i e quajti atë një "vajzë të keqe".

Historia e Adam Sandler dhe Drew Barrymore, një duo i suksesshëm

Pavarësisht se kishte një karrierë të gjatë në Hollywood, Drew nuk kishte shumë peshë në medium. Takimi me Adam, njohja me të dhe mundësia për të folur për një projekt mori shumë kohë.

“Ne dukeshim shumë ndryshe, por unë i shtrëngova dorën me zjarr, e falënderova që më takoi dhe fillova t'i paraqesja çështjen time. I thashë se, nuk e di arsyen, por e dija që ne duhej të bëheshim një ekip.”

Historia e Adam Sandler dhe Drew Barrymore, një duo i suksesshëm

Pas një kohe, Adami gjeti një skenar që kishte potencial dhe ia përmendi Drew. Ajo kishte ende nevojë për një rol dhe Adam e ndihmoi që ta merrte. Kur regjisori pa kiminë e tyre, nuk kishte kthim mbrapa, filmi kishte protagonistët e tij.

Xhirimi ishte argëtues dhe atyre iu pëlqeu shumë. Adami komentoi në një intervistë: Sa keq mund të jem me Drew-n e ëmbël?" Në të njëjtën intervistë, ata komentuan kënaqësinë e të punuarit së bashku dhe sa të lumtur ishin për miqësinë e tyre. Kimia që ata kishin ishte po aq e prekshme në film sa ishte në ngjarjet për ta promovuar atë: gjithmonë duke qeshur dhe duke kaluar mirë.

Historia e Adam Sandler dhe Drew Barrymore, një duo i suksesshëm

Adami është shprehur për një intervistë se kur u takua për herë të parë Drew-n, mendoi se ajo ishte një vajzë e ashpër, në një mënyrë të mirë. Dhe ai u shpreh gjithashtu se pjesëmarrja e saj në film e ndihmoi audiencën të besonte se ai mund të ishte një njeri udhëheqës.

Miqësia e tyre vazhdoi të rritej dhe pas disa vitesh ata luajtën në një tjetër film komedi romantik të quajtur 50 First Dates.

Filmi u publikua në vitin 2004 për Ditën e Shën Valentinit dhe arkëtoi mbi 280 milionë dollarë.

Historia e Adam Sandler dhe Drew Barrymore, një duo i suksesshëm

50 First Dates nuk ishte projekti i fundit në të cilin do të luanin bashkë; vite më vonë, ata vendosën të bashkohen përsëri dhe të bashkojnë forcat për Blended. Personazhet e tyre u rriten me ta. Ata ishin prindër, po ashtu edhe personazhet e tyre.

Në një intervistë, Drew ka rrëfyer se e do ekipin që ka bërë me Adam.

Historia e Adam Sandler dhe Drew Barrymore, një duo i suksesshëm

“Është duo më e mirë që një vajzë mund të kërkojë. Ne e kemi parë njëri-tjetrin duke u rritur.”

Adam thotë se Drew ka një vend të veçantë në zemrën e tij dhe se ai është shumë mbrojtës ndaj saj.