Stil jete

Instagrami po i “përul” të gjithë! Shihni sesi Giuseppe Zanotti i famshëm reklamon një nga një këpucet e reja të sezonit si një bloger

Instagrami po i “përul” të gjithë! Shihni sesi

Nga materiali, tek forma me takë të lartë, rezistenca ndaj ujit si dhe kur e ku mund t`i vishni. Giuseppe Zanotti si të ishte një bloger ia ka bërë vetë shpjegimin dhe reklamën koleksionit të ri të 21-shit.

Instagrami po i “përul” të gjithë! Shihni sesi

Instagrami po i “përul” të gjithë! Shihni sesi

Instagrami po i “përul” të gjithë! Shihni sesi

Instagrami po i “përul” të gjithë! Shihni sesi

I ulur në natyrë, ka regjistruar disa instastory ku shfaq me radhë çizmet, këpucët dhe i shoqëron me shpjegim.

Instagrami po i “përul” të gjithë! Shihni sesi

“A New Fashion Era”- Conversation ëith Giuseppe Zanotti. Kështu e ka quajtur këtë dalje të tij në Instagram që zëvendësoi pasarelat. Edhe dizenjues të famshëm si ai nuk i shpëtuan Instagramit dhe lehtësisë që rrjetet sociale të japin për t`u lidhur me sa më shumë njerëz.

Të gjitha videot e tij mund t`i shikoni këtu