Stil jete

Italia ka një plan për të trajtuar mpipopullimin nga turistët këtë verë dhe jo nuk është një tarifë hyrjeje

Italia ka një plan për të trajtuar mpipopullimin nga
Italia ka nisur një projekt për të ndihmuar turistët të zbulojnë atraksionet më pak të njohura të vendit.

Nisma "Viaggio Italiano" shpreson të joshë vizitorët larg vazove turistike si Firence dhe Venecia.

Italia ka një plan për të trajtuar mpipopullimin nga

Në vend që të promovojë pamjet e njohura, skema synon të prezantojë udhëtarët në fshatrat e vegjël dhe destinacionet rurale të vendit.

Nisma është pjesë e një shtytjeje për ta bërë turizmin më të qëndrueshëm dhe për të përhapur përfitimet e tij në mënyrë më të barabartë në të gjithë vendin.

Italia ka një plan për të trajtuar mpipopullimin nga
Një pjesë e iniciativës do të fokusohet në fshatra dhe zona të vogla piktoreske në Itali.

Harta interaktive në faqen e internetit të Viaggio Italiano tregon vendndodhjet dhe jep informacion për rreth 1000 fshatra dhe atraksionet e tyre kulturore.

Harta do të tregojë se si disa nga përvojat më autentike të Italisë, të tilla si produkte ushqimore unike ose festivale lokale , mund të gjenden në fshatrat e saj.