Stil jete

Ka vetëm një mënyrë për të rikuperuar aftësitë e gatimit dhe të ushqimit; Këto janë pajisjet që do ta bëjnë jetën tuaj më të lehtë

Ka vetëm një mënyrë për të rikuperuar

Stili i jetës ka ndryshuar, ritmi i përditshmërisë sonë nuk është i njëjtë, ndaj çdokush ka nevojë për pajisje shtëpiake që na e bëjnë jetën më të lehtë. Kuzhina mund të jetë vendi i preferuar i shumë prej nesh, por përgatitja e vakteve të përditshme, mungesa e frymëzimit, përsëritja e recetave, pajisjet që nuk u përgjigjen gjithmonë nevojave tona, janë arsyet që mund të shndërrojnë shpejt këtë vend, në hapësirën më pak të preferuar në shtëpi. E nës për receta të reja keni jo pak faqe në rrjetet sociale e libra gatimi, për sa i përket pajisjeve ne kemi zgjidhjen. Gjiganti i elektroshtëpiakeve e jo vetëm, SAMSUNG, në çdo pajisje që krijon për përdoruesit, duket se i paraprin çdo shqetësimi apo çdo problemi, që mund të shfaqet. Të bësh pjesë “Bespoke" në jetën tuaj, do të thotë të optimizosh pajisjet në mënyra që të thjeshtojnë dhe fuqizojnë rutinën tënde. Duke forcuar lidhjen me të gjithë linjën dhe duke zgjeruar AI në më shumë kategori produktesh, Samsung po hap rrugën për një epokë të re të shtëpive të hiper-konektuara

Duke kombinuar përmirësimet më të fundit të Samsung SmartThings dhe teknologjinë AI, produktet Bespoke ofrojnë një përvojë të automatizuar pa probleme në shtëpi - një përvojë në të cilën pajisjet mësojnë modelet e përdorimit të përdoruesve dhe ofrojnë automatizime të personalizuara bazuar në konfigurimin dhe stilin e jetës së tyre inteligjente. Për ta bërë më të lehtë për konsumatorët që të shijojnë ato përvoja, Samsung po integron mbështetjen Wi-Fi në të gjitha pajisjet e reja Bespoke dhe do ta bëjë lidhjen standarde në të gjitha grupet e pajisjeve Samsung në vitet e ardhshme

Ka vetëm një mënyrë për të rikuperuar

Furra me sistemin Dual Cook Steam dhe Dual Cook Flex është furra që jo vetëm do j'ua lehtësojë një nga detyrat e përditshme, siç është gatimi, por do e kthejë këtë në një proces argëtimi. Gatimi do të jetë më i thjeshtë dhe rezultatet gjithnjë profesionale falë inteligjencën artificiale (AI) të AI Pro Cooking. Me këtë furrë mund të gatuani vakte të ndryshme me më shumë fleksibilitet dhe efikasitet. Zonat e sipërme dhe të poshtme të Dual Cook Flex përdoren në mënyrë të pavarur, duke lejuar kështu që përgatitjen në të njëjtën kohë të pjatës kryesore dhe ëmbëlsirës. Falë sistemit Dual Cook Steam tani mund të shijoni ushqime të skuqura më të shëndetshme pa një fritezë. Skuqja me ajër kombinon një tavë speciale me qarkullimin e ajrit të nxehtë që mbështjellë ushqimin. Ajo është një mënyrë ideale për të gatuar patatet e skuqura, patatet në formë cilindri ose edhe perimet, pasi eliminon yndyrën e tepërt por gjithçka është krokante dhe e pjekur në ngjyrë kafe nga jashtë dhe e lëngshme nga brenda.

Një nga opsionet që ju do të pëlqeni pa më të voglin dyshim është vetëpastrimi. Linja katalitike në pjesën e pasme të brendësisë së furrës thith yndyrën nga spërkatjet dhe pikimet gjatë gatimit. Kështu që pastrohet vetë pa ndonjë mundim ose produkt pastrimi të kushtueshëm. Një sistem pastrimi pirolitik* ngroh brendësinë e furrës në mënyrë që të djegë çdo yndyrë dhe mbetje të mbetur nga gatimi. Çdo vend mbetet plotësisht i pastër, me vetëm pak hi për t'u fshirë.

Me Bespoke, të gjithë të pasionuarit pas kuzhinës, jo vetëm do të rigjejnë pasionin për kuzhinën, por do të mësojnë dhe truket sesi të ruajnë vaktet e tyre falë frigoriferëve Samsung Bespoke. Falë sistemit All Around Cooling që ftoh çdo ndarje në mënyrë të njëtrajtshme. Ai kontrollon vazhdimisht temperaturën dhe qarkullon ajrin e ftohtë përmes vrimave të ajrimit të vendosura në vende strategjike. Kështu që ushqimi mbahet në temperaturën optimale dhe qëndron më i freskët për më gjatë. Për më tepër, teknologjia No Frost përmirëson qarkullimin e ajrit për të ruajtur një temperaturë konstante e cila parandalon akumulimin e akullit. Gjithashtu, falë teknologjisë Digital Inverter frigoriferi Samsung Bespoke nuk ka zhurma shqetësuese dhe është në përputhje me rregulloret e reja të energjisë duke ju ndihmuar të kurseni energji.

Frigoriferi Bespoke e jo vetëm sjellin një estetikë të pakohë, duke reflektuar tendencat më të fundit dhe janë ndërtuar për të rezistuar. Dekori i shtëpisë dhe zgjedhjet tuaja, tregojnë gjithashtu shumë dhe për personalitetin tonë, dëshirat dhe pasionet. Detajet e personalizuara janë ato bëjnë diferencën dhe i japin akoma më shumë personalitet hapësirës private, ndaj bëni zgjedhjet e duhura me BESPOKE.

*Ky është një shkrim i sponsorizuar