Stil jete

Karantina mbaroi, por këto filma e seriale që do nxjerrë Netflix mos i humbni!

Karantina mbaroi, por këto filma e seriale që do nxjerrë Netflix

Gjatë kohës së izolimit i ishim përkushtuar Netflix-it, por ndoshta fiksimin do ta vazhdoni.

Kompania ka bërë publike të gjitha serialet dhe filmat që do të nxjerrë në qershor. Disa prej tyre janë të rinj dhe i kemi pritur prej muajsh, si sezoni i ri i “13 Reasons Why”, ndërsa ka edhe nga ata që rikthehen.

Lista e plotë:

2 Qershor

The Addams Family (2019)

Fuller House (Season 5B)

4 Qershor

Baki (Season 2)

5 Qershor

13 Reasons Why (Season 4)

Jurassic World: Fallen Kingdom (2018)

Queer Eye (Season 5)

The Last Days of American Crime (2020)

10 Qershor

Lenox Hill (Season 1)

12 Qershor

Addicted to Life (2020)

Da 5 Bloods (2020)

Don’t Crack Under Pressure (2020)

F is for Family (Season 4)

Kipo and the Age of Wonderbeasts (Season 2)

Magnetic (2018)

The Woods (Season 1)

15 Qershor

Hereditary (2018)

16 Qershor

Rick & Morty (Season 4)

A Whisker Away (2020)

19 Qershor

The Politician (Season 2)

Father Soldier Son (2019)

One Way for Tomorrow (2020)

23 Qershor

Eric André: Legalize Everything (2020)

24 Qershor

Athlete A (2020)

26 Qershor

Mamma Mia! Here We Go Again (2018)

30 Qershor

George Lopez: We'll Do It For Half