Stil jete

Kate bën 10 vite e martuar me William dhe dhurata e mbretëreshës duket si kunj për Meghan

Kate bën 10 vite e martuar me William dhe dhurata e mbretëreshës

Nusja dhe nipi i preferuar i mbretëreshës festojnë 10-vjetorin e martesës dhe dhurata për Kate është bërë gati. Siç mund edhe ta imagjinoni. Çfarë dhuron mbretëresha zakonisht? Tituj, çfarë tjetër. Edhe bashkëshortit të saj gjithmonë tituj i dhuron për festa. Po motivi për të cilin po ia jep Kate-it, duket si kunj ndaj Meghan.

Për Kate po bëhen përgatitjet për t`u dhënë “Victorian Royal Order”, kjo në shenjë përkushtimi të nuses së nipit ndaj mbretërisë.

Kate nuk ka hequr dorë nga detyrimet e saj si pjesë e familjes mbretërore, ndryshe nga kunata e saj Meghan të zgjodhi të mos angazhoj në asnjë përgjegjësi të mbretërisë. 

Po ti si mendon?

Poll

*Artikulli i Marie Claire u përshtat në shqip nga Tiranapost.al