Stil jete

Kate dhe William zgjedhin shtëpinë e re

Kate dhe William zgjedhin shtëpinë e re

William dhe Kate e kanë zgjedhur shtëpinë e re. Ata do të transferohen në Adelaide Cottage, një shtëpi me katër dhoma gjumë dhe pa staf rezident brenda saj.

Kate dhe William zgjedhin shtëpinë e re

Çifti ka vendosur të jetë më pranë gjyshes mbretëreshë.

Kate dhe William zgjedhin shtëpinë e re

Ingrid Seward, kryeredaktore e Magazine Majesty, tha: “Mbretëresha ka nevojë për më shumë njerëz si William rreth saj. Ajo është shumë shpesh e vetme, përveç stafit dhe kështu do të jetë e kënaqur që William, Kate dhe tre stërnipërit e saj do të jenë dhjetë minuta larg. Në Pallatin Kensington, familjes i duhej të merrte makinën për të takuar stërgjyshen gjatë fundjavave.

Kate dhe William zgjedhin shtëpinë e re

Tani që mbretëresha ka edhe vështirësi në lëvizshmëri, ka nevojë për njerëz afër. Kate ka gjetur aty afër edhe një shkollë të re për fëmijët e saj.

Kate dhe William zgjedhin shtëpinë e re

Të dy bashkë kanë vendosur të mos bëjnë asnjë rinovim në shtëpi, për të mos rënduar më shumë në xhepin e taksapaguesve britanikë, sidomos në një kohë krize. Shtëpia është ndërtuar në 1831-shin dhe ka pësuar disa ndryshime rinovimi që nga ajo kohë.