Stil jete

Ke vetëm 3 ditë kohë për t`u trajtuar nga maja e këmbës tek fija e flokut

Ke vetëm 3 ditë kohë për t`u trajtuar nga maja e

Bamboo nuk bën mungesa në asnjë “Spa Week”. Nismës ndërkombëtare të spa-ve me 5 yje u bashkohet edhe vendi shqiptar i përkëdheljes dhe relaksit. Përse? Për t`iu dhënë mundësinë, pa dallim, të gjithë njerëzve që duan të provojnë trajtimet luksoze të Bamboo.

E meqë jemi këtu, mund të zgjidhni trajtime nga maja e këmbës e deri tek fija e flokut.

Ke vetëm 3 ditë kohë për t`u trajtuar nga maja e

Fotoja e mësipërme i tregon qartë. Gjithçka 3 mijë lekë! Një ulje me më shumë se 50%. Dhe mbi të gjitha, çmimet vlejnë edhe nëse merrni kupon. Në rastin që dëshironi t`ia bëni dhuratë këtë kupon dikujt që ka ditëlindjen, dikujt që ka pasur një periudhë të ngarkuar fizike apo edhe mendore e emocionale. Masazhet, detoksi, pastrimi dhe rigjenerimi i lëkurës, të gjitha këto nuk kanë lidhje vetëm me të ndjerin më bukur, por edhe me të ndjerin më mirë.

Risia e kësaj “Spa Week” është se iu bashkua edhe Bamboo Nail Bairs. “Pedikyr Xhel + refleksologji” i përfitoni gjithashtu me ulje.

Vetëm kujdes! Java ka nisur prej datës 11 dhe ke vetëm 3 ditë kohë për të përfituar. Deri në datën 16. Kështu që kape telefonin dhe rezervo orarin tend, ose bli në formë ‘gift card’ me vlefshmëri 3 muaj!

Bamboo Nail Bar Kristal Center 0692020693

Bamboo Nail Bar Ring Center 0692020182

Bamboo Nail Bar Kompleksi Delijorgji 0692020353

Bamboo Nail Bar Rr. Elbasanit 0692020183

Spa&Hammam, Rogner 0692020112