Stil jete

Këngët më të bukura për diplomim, përveç ‘Maturantët po festojnë’

Këngët më të bukura për diplomim, përveç

Sezonin e diplomimeve e deklarojmë të hapur. Po nuk ka festë pa muzikë. Po cilat janë këngët më të bukura dhe me kuptim për mbylljen e një epoke të rëndësishme, ndarjen nga miqtë, shokët e klasës? Sigurisht përveç asaj shqiptares “Maturantët po festojnë…”.

“Good Riddance” (Time of Your Life) —Green Day

“Graduation” —Vitamin C

“Unwritten” —Natasha Bedingfield

“Moment 4 Life” —Nicki Minaj

“See You Again” —Wiz Khalifa feat. Charlie Puth

“Everybody’s Free” (To Wear Sunscreen) —Baz Luhrmann

"I Hope You Dance" —Lee Ann Womack

"Breakaway" —Kelly Clarkson

Tiranapost.al