Stil jete

Kështu do të duket Bulevardi i Ri në Tiranë!

Kështu do të duket Bulevardi i Ri në Tiranë!

Qeveria e Katarit ka miratuar një grant prej 11 milionë eurosh per realizimin e këtij projekti.

Sheshi i ri do të ndërtohet në pjesën fundore të Bulevardit të Ri, përgjatë Lumit të Tiranës, dhe do të ketë disa hapësira pedonale për qytetarët.

Po ashtu, do të krijohen parqe në të dyja anët e lumit, si dhe hapësira të tjera çlodhëse e argëtuese për fëmijët dhe të rriturit.

View this post on Instagram

A post shared by Erion Veliaj (@erionveliaj)