Stil jete

Këta dy shokë krijuan lëkurën nga kaktusi dhe i shpëtuan jetën 1 miliardë kafshëve

Këta dy shokë krijuan lëkurën nga kaktusi dhe i

Adrian dhe Marte, dy sipërmarrës me origjinë nga Meksika, kanë zhvilluar një 'lëkurë' vegane të quajtur "Desserto" nga Kaktusi.

Këta dy shokë krijuan lëkurën nga kaktusi dhe i

Ky material eco-friendly ngjan shumë me lëkurën tradicionale të kafshëve në pamje dhe strukturë, megjithatë prodhohet pa dëmtuar kafshët ose mjedisin. Gjethet e kaktusit të rritur në mënyrë organike i nënshtrohen një procesi të përpiktë, duke përfshirë korrjen, pastrimin, dhe tharjen në diell për tre ditë.

Këta dy shokë krijuan lëkurën nga kaktusi dhe i
Pas kësaj, gjethet përpunohen në një pluhur dhe kombinohen me një formulë të veçantë për të prodhuar këtë zëvendësues inovativ të lëkurës.

Këta dy shokë krijuan lëkurën nga kaktusi dhe i