Stil jete

Këto foto mund të duken të çuditshme, sepse përmbajnë lakuriqësi, por kanë një mision

Këto foto mund të duken të çuditshme, sepse

Këto foto mund të duken pak të çuditshme, sepse përmbajnë lakuriqësi, por kanë një mision të rëndësishëm. Natyrën! Rreth 200 njerëz të zhveshur dhe të lyer vetëm me bojë të bardhë kanë ecur nëpër një hapësirë ??të shkretëtire pranë Detit të Vdekur. Qëllimi ishte në nënvizonin se si po tërhiqet deti çdo vit gati një metër.

Këto foto mund të duken të çuditshme, sepse

Këto foto mund të duken të çuditshme, sepse

Projekti është krijuar nga artisti amerikan Spencer Tunick, i cili ka bërë me dhjetëra xhirime nudo në të gjithë botën.

Këto foto mund të duken të çuditshme, sepse

Këto foto mund të duken të çuditshme, sepse

54-vjeçari e vizitoi këtë vend në Izraelin jugor si i ftuar i Ministrisë së Turizmit për të fotografuar liqenin. Një studente doktorature, Anna Kleiman, 26 vjeç, tha se iu bashkua xhirimeve për të sjellë ndërgjegjësimin ndaj krizës mjedisore.

Këto foto mund të duken të çuditshme, sepse

Këto foto mund të duken të çuditshme, sepse

Këto foto mund të duken të çuditshme, sepse

“Është diçka e natyrshme sapo të hiqni rrobat. Nuk doni t'i vishni përsëri”, thotë Anna.