Stil jete

Këto janë 10 qytetet më të këqija për të jetuar në 2022-shin

Këto janë 10 qytetet më të këqija për të

Damasku, kryeqyteti Sirian është renditur si qyteti më i keq për të jetuar në 2022-shin, sipas Economist Intelligence Unit.

Indeksi vlerësoi 172 qytete në pesë kategori: kulturë, kujdes shëndetësor, arsim, infrastrukturë, dhe argëtim.

Vendi më i keq për të jetuar: Damask, Siri

Vlerësimi i përgjithshëm: 172
Stabiliteti: 20
Kujdesi shëndetësor: 29.2
Kultura dhe mjedisi: 40.5
Arsimi: 33.3
Infrastruktura: 32.1

Këtu janë pjesa tjetër e 10 vendeve më të këqija për të jetuar:

Teheran, Iran

Douala, Kamerun

Harare, Zimbabve

Dhaka, Bangladesh

Port Moresby, PNG

Karaçi, Pakistan

Algjeri, Algjeri

Tripoli, Libi

Lagos, Nigeri

Damask, Siri