Stil jete

Këto janë disa nga modelet më të bukura të thonjve për këtë dimër

Këto janë disa nga modelet më të bukura të thonjve

Tani që po afron dhe sezoni i festave thonjtë e kuruar janë një domosdoshmëri nëse duam të kemi një pamje sa më në formë.

Mund të jetë e vështirë për të vendosur menjëherë në sallon për modelin e duhur të thonjve prandaj më poshtë janë disa sugjerime të cilat mund t’i ruani e t’i bëni tannin që afrojnë festat dhe më vonë përgjatë sezonit dimëror.

Këto janë disa nga modelet më të bukura të thonjve

Këto janë disa nga modelet më të bukura të thonjve

Këto janë disa nga modelet më të bukura të thonjve

Këto janë disa nga modelet më të bukura të thonjve

Këto janë disa nga modelet më të bukura të thonjve

Këto janë disa nga modelet më të bukura të thonjve

Këto janë disa nga modelet më të bukura të thonjve

Këto janë disa nga modelet më të bukura të thonjve

Këto janë disa nga modelet më të bukura të thonjve