Stil jete

Këto manekinë do të rrinë me ty në restorant dhe kjo është ideja më e çuditshme

Këto manekinë do të rrinë me ty në restorant dhe kjo

Një restorant gjerman ka gjetur një zgjidhje për të zbatuar distancën sociale me rihapjen e tij: manekinet.

Këto manekinë do të rrinë me ty në restorant dhe kjo

Biznesi i drejtuar nga një familje ka mbushur tavolinat me njerëz në mënyrë që të mbajnë klientët larg njëri-tjetrit dhe të krijojë një atmosferë të gjallë, që është kaq e çuditshme.

Këto manekinë do të rrinë me ty në restorant dhe kjo

Restoranti i hotelit Haase në Laatzen madje u ka vendosur atyre edhe emra. Ndoshta kjo është dëshmia se edhe ‘mysafirët’ që nuk flasin dhe nuk marrin frymë mund t’jua shkatërrojnë drekën ose darkën.

Këto manekinë do të rrinë me ty në restorant dhe kjo

Eksperimenti i këtij biznesit erdhi pasi restorantet gjermane nuk duhet të jenë mbushuar më shumë se gjysma, për të zbatuar kështu rregullat për distancën sociale.