Stil jete

Kjo është arsyeja kryesore pse njerëzit divorcohen, thotë avokati i Kim Kardashian

Kjo është arsyeja kryesore pse njerëzit divorcohen, thotë

Laura Wasser ka përfaqësuar Kim Kardashian, Britney Spears dhe Ariana Grande-n në çështje e divorcit.

Divorcet e të famshmëve nuk janë shumë të ndryshëm nga divorcet e njërëzve të zakonshëm, thotë ajo.

“Unë gjithmonë them se divorci është barazuesi i madh,” thotë Wasser. “Njerëzit përjetojnë të njëjtën frikë dhe dhimbje zemre, pavarësisht nëse janë të famshëm apo jo”.

Arsyeja më e zakonshme sepse njerëzit ndahen mbetet e njëjtë, sepse ata nuk komunikojnë.
Kjo çështje mund të shfaqet si, për shembull, lidhje jashtëmartesore ose zakone jo të shëndetshme të pijes, por paaftësia për të komunikuar është zakonisht rrënja e problemit.
Shumë partnerë që zgjedhin të martohen nuk kanë kaluar periudha të gjata shqetësuese
“Për shkak se ju nuk i zhvilloni mjetet e komunikimit kur gjërat shkojnë mirë, atëherë kur gjërat shkojnë keq, ju prireni të mos keni aftësinë ose mjetet për t’i diskutuar ato,” thotë ajo.

Ka shumë biseda jo të këndëshme që çiftet duhet të bëjnë para martesës, thotë ajo.
A është e rëndësishme që t’i dërgojmë fëmijët tanë në shkollë private? A e ke problem që prindërit e mi që jetojnë me ne kur të jenë më të moshuar?

Këto biseda nuk janë zbavitëse, por mund t’ju kursejnë para dhe mund t’ju shqetësojnë gjatë rrugës.

Nevojat e njerëzve mund të ndryshojnë gjithashtu gjatë rrjedhës së martesës, dhe komunikimi i mirë është gjithmonë çelësi.
Nëse partneri juaj nuk e di se si ndiheni, është e pashmangshme që ai të mos plotësojë nevojat tuaja dhe ju të jeni të pakënaqur.
Duke bërë biseda të rëndësishme para ose në fillim të martesës, ju mund të kultivoni zakone të shëndetshme komunikimi që ju shërbejnë për më mirë juve dhe partnerit tuaj.