Stil jete

Kjo është playlista verore me 22 këngë e Obama-ve

Kjo është playlista verore me 22 këngë e Obama-ve

Si çdo vit, edhe këtë herë ish-familja presidenciale Obama ka publikuar playlistën e pushimeve. Këngë që i dëgjojnë në makinë, po pse jo edhe në plazh apo në shtëpi.

Kjo është playlista verore me 22 këngë e Obama-ve

Barack Obama ka postuar foton me 22 tituj. Mes tyre gjenden artistë të rinj dhe hite aktuale si “Music for a sushi restaurant” nga Harry Styles e deri tek klasiket si Aretha Franklin apo Prince.

Tiranapost.al