Stil jete

Këta janë punonjësit më të lumtur në botë, sipas një studimi të ri

Këta janë punonjësit më të lumtur në botë,

Ju nuk do t’i gjeni punonjësit më të lumtur në botë duke u lodhur në tavolina, ka shumë mundësi që ata të punojnë jashtë.

Punonjësit e ndërtimit kanë nivelet më të larta të lumturisë nga çdo kategori kryesore e industrisë, sipas një analize të re nga BambooHR.

Studimi analizoi të dhënat nga më shumë se 57,000 punonjës në mbi 1,600 kompani në të gjithë globin midis janarit 2020 dhe qershorit 2023.

Ndërsa lumturia e punonjësve në përgjithësi ka patur luhatje gjatë tre viteve të fundit, rezultatet e lumturisë së punonjësve të ndërtimit kanë mbetur vazhdimisht të larta, kryesisht falë rritjes së pagave dhe mundësive të shumta të punës.

Punonjësit e teknologjisë, financës, dhe kompanive të udhëtimit shënuan gjithashtu rezultate të larta në lumturinë e punonjësve.