Stil jete

Kostume Halloween-i frymëzuar nga vipat

Kostume Halloween-i frymëzuar nga vipat

Halloween-i do edhe disa ditë të vijë, por nëse ke vendosur ta festosh të duhet një veshje. Sa më e bukur, sa më e frikshme, që bie në sy e që nuk e ka askush tjetër. Hidhi një sy fotove të vipave dhe frymëzohu.

Janë kostume vipash që kanë veshur në vite të ndryshme.

Kostume Halloween-i frymëzuar nga vipat

Kostume Halloween-i frymëzuar nga vipat

Kostume Halloween-i frymëzuar nga vipat

Kostume Halloween-i frymëzuar nga vipat

Kostume Halloween-i frymëzuar nga vipat

Kostume Halloween-i frymëzuar nga vipat

Kostume Halloween-i frymëzuar nga vipat

Kostume Halloween-i frymëzuar nga vipat

Kostume Halloween-i frymëzuar nga vipat

Kostume Halloween-i frymëzuar nga vipat

Kostume Halloween-i frymëzuar nga vipat

Kostume Halloween-i frymëzuar nga vipat

Tiranapost.al