Stil jete

Kostume Halloween-i për t`u kombinuar me miqtë

Kostume Halloween-i për t`u kombinuar me miqtë

Nëse keni vendosur ta festoni Halloween-in në një mjedis të hapur, për të qenë të mbrojtur nga rreziku i Covid dhe s`e keni gjetur çfarë do vishni, jeni aty ku duhet.

Kostume Halloween-i për t`u kombinuar me miqtë

Idetë që do të gjeni në këtë shkrim janë trio. Pra për ju dhe dy miqtë tuaj të ngushtë. Cosmopolitan që ka shpërndarë fotot, është frymëzuar nga disa prej filmave më të famshëm jo vetëm të momentit, por edhe të hershëm.

Kostume Halloween-i për t`u kombinuar me miqtë

Kostume Halloween-i për t`u kombinuar me miqtë

Nëse jeni dy djem dhe një vajzë, mund të visheni si Harry Potter me shokët e tij, apo si protragonistët e “Only Murders in the Hotel”. Nëse jeni tre vajza mund të visheni si gratë e “Bridgerton”.

Kostume Halloween-i për t`u kombinuar me miqtë

Kostume Halloween-i për t`u kombinuar me miqtë

Kështu do të ktheni kokat pas në mbrëmjen që do organizoni.