Stil jete

Kujdes! 10 fraza që mërzisin shefin dhe me të drejtë!

Kujdes! 10 fraza që mërzisin shefin dhe me të drejtë!

Arsyeja më e zakonshme e largimit nga puna janë debatet. Dhe në fund, punonjësi thotë: Doja që të ndodhte kështu. Në fakt ekziston mundësia që të largohesh nga puna edhe pa sherr. Me thjesht: Dua dorëheqjen! Cilat janë 10 gabimet (fjalitë) që punonjësit bëjnë shpesh kur komunikojnë me shefat e tyre?

'Kam nevojë për një rritje rroge sepse duhet të rregulloj shtëpinë’.

“A mund të largohem pas drekës sot? Se në fakt nuk kam as ndonjë punë për të bërë në zyrë.”

“Gjithë fajin e ka Tomi”.

“Po iki fare nga puna… Ose jo, jo. Po qëndroj.”

“Po ne kështu e kemi bërë gjithmonë”.

“Do e provoj njëherë”.

“Ooo, kam shumë punë për të bërë”.

“Po nuk ishte detyra ime kjo, kështu që…”

“Ky s`është problemi im”.

“E bëra kështu sepse mendova se mos…”