Stil jete

Kush e mendonte se një ditë edhe një foto me reklamën e një qendre tregtare do na bënte të qajmë

Kush e mendonte se një ditë edhe një foto me reklamën e
Foto nga Gent Onuzi

Reklamat, çantat me pazarin dhe planin e 4 shoqeve në një poster që të kujtojnë jetën, dhe përbri tyre një vajzë që mezi i duket balli nga maska deri afër syve dhe flokët e lëshuar. Një foto flet shpesh sa një mijë fjalë dhe e tillë është edhe kjo.

Vajzave iu mungon shopping-u, daljet me shoqet, burrat dhe djemve futbolli, organizimet dhe takimet. Jeta ka ndalur dhe kush do e mendonte se një foto reklame për një qendër tregtare do të na bënte të qajmë.