Stil jete

Ky është emoji që shumë njerëz e përdorin gabim

Ky është emoji që shumë njerëz e përdorin gabim

Është bërë zakon që pas çdo fjalie të përdoren emojit si për t`i dhënë zë shkrimit. Mirëpo ka ende njerëz dhe sidomos ata në moshë, që gabojnë me to. Një ndër emojit që përdoret më se shumti gabim është fytyra që qesh me lot. Disa mendojnë se është i qarë me ngashërim. Më poshtë janë disa mesazhe të shpërndara nga njerëz të ndryshëm dhe të mbledhura nga Buzzfeed. Vetëm lexojini.

Ky është emoji që shumë njerëz e përdorin gabim

Auuu qeni im ngordhi (fytyrë që qesh me lot)

Ky është emoji që shumë njerëz e përdorin gabim

Mora vesh që ke thyer këmbën. Shihemi së shpejti. Të do gjyshja shumë (fytyrë që qesh me lot)

Ky është emoji që shumë njerëz e përdorin gabim

U prehsh në paqe xhaxha Toni (fytyrë që qesh me lot)

Ky është emoji që shumë njerëz e përdorin gabim

Dikush shkruan se mamaja e tij mendon qe kjo ikonë është (po qaj me ngashërim), ndaj edhe e përdor.

Ky është emoji që shumë njerëz e përdorin gabim

I ulur në sallën e pritjes pak para se të hyj në operacion.

*Burimi Buzzfeed