Stil jete

Ky është seriali i Netflix me 100% vlerësime në Rotten Tomatoes

Ky është seriali i Netflix me 100% vlerësime në Rotten

Bëhet fjalë për “Bitconned” që u publikua në Netflix më 1 janar të këtij viti.

Dokumentari ka 100% vlerësim pozitiv në Rotten Tomatoes.

Seriali tregon maninë e kriptomonedhës në fund të viteve 2010 dhe përqendrohet veçanërisht në skandalin Centra Tech të 2017-ës, e cila ishte një kompani që operonte në Florida.

Me regji nga Bryan Storkel, i njohur gjithashtu për The Legend of Cocaine Island, në serial luan biznesmeni i jetës reale Ray Trapani, i cili mburret hapur se e kishte ëndërruar të gjithë mashtrimin.

Fansat janë tronditur nga sinqeriteti i Ray dhe e përshkruajnë serialin si 'të çmendur dhe të egër'.

Disa e kanë parë nga kurioziteti rreth kriptos, të tjetër nga frika për të mos rënë pre e mashtrimeve, të tjerë do ta shikojnë tan inga vlerësimi pozitiv në Rotten Tomatoes.