Stil jete

Ky është TEA, udhërrëfyesi i çdo turisti në Shqipëri

Ky është TEA, udhërrëfyesi i çdo turisti në

Aplikacioni TEA është tashmë publik dhe është udhërrëfyesi i çdo turisti të huaj dhe shqiptar, nëpër Shqipëri.

Një aplikacion që nuk tregon vetëm rrugë, destinacione, hotele, bare, restorante, por edhe aktivitetet e çdo qyteti.

“Eksploro Shqipërinë si asnjëherë më parë, më sigurt, më lehtë”, shkruan Rama teksa prezanton aplikacionin.

Kjo është video që e shpjegon si funksionon.