Stil jete

Ky hotel në Dubai ofron festa 14,000 dollarë në orë në qiell

Ky hotel në Dubai ofron festa 14,000 dollarë në orë në

Nëse hotelet e Dubait vazhdimisht përpiqen të tejkalojnë njëri-tjetrin duke arritur lartësitë stratosferike me pajisjet e tyre të jashtëzakonshme, një hotelier dëshiron të fitojë betejën një herë e përgjithmonë.

Hoteli i tij Party-hard Five Hotels & Resort ka filluar të pranojë rezervime me avionin e tij privat me 16 pasagjerë, duke premtuar se argëtimi do të fillojë para se të shkoni në Dubai. Megjithatë, fluturimet nuk janë të kufizuara vetëm për klientët e hotelit. Çdokush mund të rezervojë aeroplanin për një udhëtim deri në 12 orë.

Ky hotel në Dubai ofron festa 14,000 dollarë në orë në

Ky aeroplan është projektuar vetëm për të festuar. Dritat e tij LED mund ta bëjnë të gjithë kabinën të shkëlqejë ngjyrë vjollce ose çfarëdo ngjyre që dëshironi. Pas një dere në anën e pasme të kabinës kryesore është dhoma e gjumit me një krevat të madh.

“Ne kemi filluar të mendojmë si një kompani argëtimi,” thotë Kabir Mulchandani, kryetar dhe themelues i Five Global Holdings, i cili zotëron avionin.

Hoteli i parë i grupit, Five Palm Jumeirah, njihet tashmë në vend si një nga hotelet më të mëdha të festës në qytet.

Ky hotel në Dubai ofron festa 14,000 dollarë në orë në

Udhëtimet në aeroplanin Five do të kushtojnë rreth 13,000 deri në 14,000 dollarë për orë fluturimi, pa përfshirë kostot e ndryshme të zhvendosjes, që do të thotë rreth 195,000 dollarë për një udhëtim vajtje-ardhje midis Londrës dhe Dubait. Me rreth 12,000 dollarë për person në një fluturim të plotë, është afërsisht e barabartë me një biletë të klasit të parë në Emirates Airlines.