Stil jete

Ky shkrim është për ty që mendon se kremi i diellit vihet vetëm në verë!

Ky shkrim është për ty që mendon se kremi i diellit vihet

E vë kremin Rilastil kur del nga shtëpia. E vë kremin Rilastil kur shkon në plazh, paradite e pasdite, sidomos në verë. Përdor edhe atë të veçantin për të ruajtur ngjyrën e tatuazhit “Rilastil Tattoo spi 50+”.

Po a e dije që krem duhet të vendosësh edhe kur qëndron në shtëpi, madje pranverë, verë dhe çdo stinë. Edhe nëse është kulmi i dimrit, edhe në ditët me mot si ky i sotmi. Dielli të kap edhe përmes reve, edhe përmes xhamave të dritares. Dritaret standarde bllokojnë rrezet UVB, por jo ato UVA.

Dielli të kap edhe kur nuk është kulmi i verës dhe kur temperaturat nuk shënojnë 40 gradë.

A është nevoja të rikujtojmë se studimet e kanë vërtetuar tashmë që ekspozimi i tepërt në diell, jo vetëm të plak përpara kohe, por shkakton edhe kancerin e lëkurës apo çrregullime të syve?

Cilin krem të zgjedhësh?

Rilastil ofron disa lloje dhe sugjerimet i gjen më poshtë.

Ky shkrim është për ty që mendon se kremi i diellit vihet

Ky shkrim është për ty që mendon se kremi i diellit vihet

Ky shkrim është për ty që mendon se kremi i diellit vihet

Ky shkrim është për ty që mendon se kremi i diellit vihet

Ky shkrim është për ty që mendon se kremi i diellit vihet

Ky shkrim është për ty që mendon se kremi i diellit vihet

Vetëm mos harro, nuk mjafton të lyesh vetëm fytyrën! Qafa, dekolteja, gjoksi dhe krahët janë gjithashtu zona delikate dhe të ekspozuara që kërkojnë mbrojtje.