Stil jete

Lady Diana, Marilyn Monroe apo Paul Walker, si do dukeshin këta të famshëm nëse do ishin plakur

Lady Diana, Marilyn Monroe apo Paul Walker, si do dukeshin këta të

Disa të famshëm, popullorë dhe shumë të dashur nga publiku, nuk u plakën kurrë. Ata u ndanë nga jeta shpejt, disa prej sëmundjeve, ndonjë aksidenti apo vrasjeje.

Ka një lloj kurioziteti kur e mendon se si mund të dukej sot për shembull ikona e bukurisë Marilyn Monroe? Po Lady Diana? Elvis Presley?

Hidhi një sy fotove:

Lady Diana

Lady Diana, Marilyn Monroe apo Paul Walker, si do dukeshin këta të

Marilyn Monroe

Lady Diana, Marilyn Monroe apo Paul Walker, si do dukeshin këta të

Elvis Presley

Lady Diana, Marilyn Monroe apo Paul Walker, si do dukeshin këta të

Bruce Lee

Lady Diana, Marilyn Monroe apo Paul Walker, si do dukeshin këta të

Freddie Mercury

Lady Diana, Marilyn Monroe apo Paul Walker, si do dukeshin këta të

John Lennon

Lady Diana, Marilyn Monroe apo Paul Walker, si do dukeshin këta të

Tupac

Lady Diana, Marilyn Monroe apo Paul Walker, si do dukeshin këta të

Prince

Lady Diana, Marilyn Monroe apo Paul Walker, si do dukeshin këta të

Paul Walker

Lady Diana, Marilyn Monroe apo Paul Walker, si do dukeshin këta të

Amy Winehouse

Lady Diana, Marilyn Monroe apo Paul Walker, si do dukeshin këta të

Kurt Cobain

Lady Diana, Marilyn Monroe apo Paul Walker, si do dukeshin këta të

David Bowie

Lady Diana, Marilyn Monroe apo Paul Walker, si do dukeshin këta të

Michael Jackson

Lady Diana, Marilyn Monroe apo Paul Walker, si do dukeshin këta të