Stil jete

“Lule në vend të plumbave”

“Lule në vend të plumbave”

Ivanka Solkovska fluturoi nga Toronto në qytetin ukrainas të Bucha-s, për të pikturuar lule mbi gjurmët e lëna nga plumbat dhe për të ofruar mbështetjen e saj për banorët.

Në pamjet e publikuara në rrjetet sociale, ajo shfaqet duke pikturuar lule në vrimat e lënë nga plumbat, si një përpjekje e bukur për të lehtësuar barrën e luftës dhe për të ndryshuar pasojat e saj.“Lule në vend të plumbave”

Në prill, imazhet nga Bucha, në periferi të Kievit, treguan kufoma me duar të lidhura pas shpine, të shtrirë në rrugë, sipas Sky News.

“Lule në vend të plumbave”

Imazhet satelitore zbuluan gjithashtu një varr masiv të improvizuar jashtë një kishe në qytet.