Stil jete

Maska e parë e heshtur ju lejon të bëni telefonata pa ju dëgjuar askush përreth

Maska e parë e heshtur ju lejon të bëni telefonata pa ju

Skyted ka prezantuar Silent Mask, një pajisje që redukton zhurmën e krijuar për të lejuar përdoruesit të flasin në mënyrë konfidenciale në hapësira publike pa u dëgjuar.

Maska krijon një kon heshtjeje rreth telefonatave tuaja, duke ofruar privatësi për takimet virtuale dhe lojërat online.

Faza e prodhimit masiv është planifikuar për në maj të këtij viti, me shpërndarje të planifikuar për në dhjetor.