Stil jete

Maskat me klas që të mbrojnë nga koronavirusi

Maskat me klas që të mbrojnë nga koronavirusi

Me stil e dizenjo të ndryshme, të lehta pendë, higjienike dhe shumëpërdorimëshe, këto janë maskat që po krijon T&N Couture, Tefta me stafin e saj.

Maskat me klas që të mbrojnë nga koronavirusi

Në kushtet e pandemisë, edhe ato, si shumë shtëpi mode brenda e jashtë vendit e shndërruan prodhimin e tyre në atë të maskave, ose siç ndryshe quhet “HouseofMasks”.

Maska u shndërrua në aksesor për shumë njerëz të dhënë pas modës, për ata që duan ta mbrojnë veten dhe të tjerët me stil.

Siguria e tyre? Është e garantuar. Nëse dikush ka dyshime mjafton prova me çakmakun.

Dhe për ata që s`e dinë akoma provën e çakmakut, mjafton ta ndezin dhe të fryjnë me maskën vënë, nëse flaka shuhet, atëherë nuk funksionon mbrojtja totale, në të kundërt, ia vlen.

Maskat 'T&N Couture' të Teftës dhe stafit të saj i gjeni në dyqanin pranë Gardës, ngjitur me Conad.